miika.jpg

Vuonna 1931 muuan Waldemar Richard Brüning päätti perustaa panimon Helsingin Vallilaan. Vielä voimassa ollut kieltolaki kuitenkin vaikeutti jakelua siinä määrin, että tuotanto jouduttiin ajamaan alas jo samana vuonna. Herra Brüning päätti keskittyä marjamehuihin.

Nyt, 85 vuoden tauon jälkeen, herra Brüningin perintöä jatketaan Orionin vanhan lääketehtaan miljöössä Vallilan ylängöllä. Olutta pienpanimoskenessä; urbaanilla fiiliksellä, tieteellisin menetelmin.

Me Vallilan Panimolla yhdistämme tieteellistä lähestymistapaa käsityöläisolutperinteeseen. Tämä takaa laadun, ja lopputuloksena on puhdas makumaailma.

Oluessamme yliopistotason mikrobiologian ja kemian osaaminen kohtaa käsityöläispanimoille tyypillisen tinkimättömyyden ja tietotaidon. Konfiguroimme laadultaan loistavaa helsinkiläistä vettä saavuttaaksemme optimaalisen kovuusasteen. Uskomme, että jokaisella ainesosalla on merkitystä.

Olut on kuitenkin enemmän kuin osiensa summa. Se on tunne, joka saavutetaan vain suurella sydämellä.

ollie1.jpg